Enviament gratuït en compres superiors a 100€ a Catalunya 👉🏼 ANAR A LA BOTIGA

El Celler

Tot va començar l’any 1998…

En el moment en què dos joves amb àmplia formació en enologia i llarga trajectòria vinícola, Xavier Canals Parellada i Carles Macías Gállego, ens decidim per fer realitat el nostre somni, per la comarca del Priorat: a Cornudella de Montsant. És precisament en aquest enclavament i en la seva història medieval esquitxada de baronies, on és la nostra font d´inspiració des de bon principi i el motiu del nostre nom.

Una bella i encinglada regió amb un caràcter molt marcat, envoltada per evocadors camps de vinya i esquitxada per petits i encantadors poblets. La comarca del Priorat ens apareix com un paratge únic de gran bellesa i soledats. Soledat de les muntanyes desertes que l’envolten, soledat dels petits pobles silenciosos. No són soledats de melancolia, sinó de tranquil·litat i realitats pletòriques d’un passat carregat d’història i d’un futur ple de projectes i il·lusions.  

Els nostres vins aviat agafen volada internacional i comencen a ser galardonats (descobreix aquí tots els reconeixements que hem obtingut!).

Avui seguim ferms als nostres inicis i seguim construint plegats aquell somni que va néixer fa més de 20 anys als peus del Montsant.

En el transcurs d´aquests anys d´història personal, hem pretès elaborar vins de gran qualitat, diferents i de produccions molt limitades. Pensem, i així ens avalen els molts premis i mencions obtinguts en aquests anys, que hem aconseguit vins exclusius i moderns, amb tècniques innovadores de vinificació.

Ara que ja coneixes la nostra petita gran història, volem que siguis tu qui ens ajudi a seguir-la escrivint. T’animes a tastar els vins més autèntics i aventurar-te amb nosaltres?

Sentim passió per la terra, passió pel que fem,
cada ampolla conté l’essència del Mediterrani
i conté un trosset de nosaltres…
desitgem que gaudeixis dels nostres vins.

Xavier Canals

Enòleg apassionat i enamorat de la comarca del Priorat

Dinàmic, enèrgic, lluitador, i amant del món del vi i de la viticultura. És juntament amb Carles Macías, un dels fundadors i ideòlegs de Cellers Baronia del Montsant, tot i que la seva vinculació en el món del vi, es remunta des de ben petit on comença a tenir els primers contactes amb aquest món de la mà del seu pare, també dedicat al món vinícola.

Apassionat de la seva feina que ha convertit en un estil de vida, busca   
l´excel·lència en tot el que fa… i els seus vins, en són un clar exemple.

Vols un 5% de descompte en la teva primera compra?
Desig concedit!
Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs accessos prioritaris, novetats i descompte exclusius.